Next year baby

Idag har jag varit så himla fantastisk. Jag har dammsugit hela lägenheten med en dammsugare för hand, diskat, sopsorterat, handlat rengöringsmedel med citrondoft, lagat stor kastrull soppa, köpt mer knäckebröd och tvättat, hängt lite tvätt, vikt lite tvätt och nu sitter jag utslagen i soffan med Lupe Fiasco och väntar på min vän. 

Antagligen sista dagen i skivaffären fick jag sad feelings. Butiken måste stänga och bara tanken på att mina barn antagligen inte kommer växa upp med skivaffärer är ju bara för tråkig. Och jag som inte handlat skivor på flera år fick ett ryck och handlade med mig en hel packe hem. Fick jättebra tips av mina nyvunna vänner på stigbergstorget, tjejen som hotar klippa söder sina fina läderstövlar och fläta koppel till mig om jag tar fel väg på nyårsafton och år 2008. Henne och honom har jag att tacka för mycket den här vintern. Om dom bara visste...

Oo Helga natt i höjden det var en fin jul.. 


Min Pappa är ett stort barn som jag hade när jag var liten och på julafton

När min mamma fryser ger hon mig en tröja. 

Bästa Bror

Strösocker. Nora och Albin

Next year, things are gonna change
Gonna drink less beer, and start all over again
Gonna read more books, gonna keep up with the news
Gonna learn how to cook and spend less money on shoooes
I'll pay my bills on time,and file my mail away, everyday
Only drink the finest wine,and call my Gran every Sunday

Next Year Baby

gärna supa och slåss. helst göra bombhot o elda upp ullevi. 
ska aldrig mer lita på nån o ja tycker du ska va me din man på nyår älskling, 
ja köper en hamster. <3

och nästa år vill jag till Paris igen. 

och Dödsrelikerna

Sju år. Jag var mindre än tretton när jag blev ägare till den första Harry Potterboken. Jag fick den allra första gratis när 6:orna på Hemsjö fick åka in till Bokia i Alingsås och välja var sin bok. Då valde jag Harry Potter för den var dyrast. Sen läste jag den inte på en gång med samma men vi började läsa den högt i klassen och då var det liksom klickat och klart efter två kapitel. Jag läste ut den sista boken igår. Fick ju egentligen inte läsa den för jag har så mycket annat som jag borde läsa egentligen men jag kunde liksom inte låta bli. Igår var jag mest ivrig och bara längtade till slutet när jag skulle få veta hur det gick men nu ikväll när boken ligger brevid mig på golvet ihopslagen känns det nästan lite som det kan göra ni vet ifall ens pojkvän typ flyttar utomlands eller när någon man gillar sitter och spelar gitarr i rummet brevid och sjunger någonting som, 
you know just what it's like
when your heart falls apart. 
Det är vackert fast det är sorgligt. 
Tänk om man fick gifta sig med Harry Potter, då skulle kanske storken komma med små ärriga barn med stora hjärtan. Ni förstår väl varför jag skrev så där - precis som Anna på facebook is most likely to change her relationship status for the drama. Tycker förresten inte om Facebook.

Jag kom till skolan idag men inte för det som jag var nervös för igår. Jag var jättesjuk imorse när jag vaknade och insåg att om jag satt helt stilla i två timmar på ett litteraturseminarium tillsammans med nio andra kärnfriska GU-studenter så hade jag blivit jättemycket sämre så jag sov vidare med gott samvete. Sedan åkte jag dit och bokade tid för att deltaga i morgon istället. Jag måste gå dit i morgon vilket jobb det skulle bli annars. Och imon blir det jobb. Äntligen - solen gick upp över stan. 

She knows just what it's like 






Båten i Parken

Jag vägrar gå med på att jag är en båt i en park.

Varje gång man är frisk glömmer man bort hur det känns när man är sjuk. Idag har jag kraxat som en kråka och haft allt ifrån 37,0 till 38,3 i feber. Jag är glad att det är måndag idag fast lite rädd för att den ska ta slut. Imorgon är det litteraturseminarium i sociologi och jag är som alltid nervig för att prata vid bordet som man ska. Fast morgondagens tisdag är en tisdag av skräckblandad förtjusning. Jo, två små tomtar från lundtrakten kommer hem tlll göteborg och förgyller hela julefriden. pirr på det. 

Jag önskar att resten av livet skall fortsätta vara lika perfekt som min nya klänning. 
Liksom nyårsafton med the fisherman's friend, tummelisa och några andra tre hundra.

Vem är Du nu för tiden?
Är Du den jag saknar?
Eller Den jag älskade förut?

Åk hem tidigare, om inte för din egen skull så för min baby. 
Skulle kanske kunna vara hes för jag sjungit Mötley Crue ut genom fönstret på nätterna så högt att det skulle kunna höras upp till stockholm, till dig. Tänk om jag hade varit Nikki Sixx och sjungit till dig på riktigt, då hade jag nog inte ens behövt be dig komma hit. Ibland är det där livet allt bra orättvist va. 
Kom hem hel så ska jag tatuera in ditt namn Joanna. 

Och kunde man bli trött på sushi? - Njaaee, bara jättelite :) 



Det här är förresten sant och Vi ses i övermorgon. HURRA!


Koltrast

Ikväll är en sån där kväll när jag funderar över vad som är av betydelse och inte. Det är inte mer eller mindre utan tänk efter lite, antingen behöver man någon i sitt liv eller inte. Ikväll erkänner jag inga gråzoner för ikväll måste det vara svart eller vitt. Det är härifrån till evigheten. Antingen älskar jag er och så älskar ni mig. Om ni inte älskar mig får ni inte finnas för då blir jag rädd. Det enda som säger emot är att det inte är Söndag idag och igår var definitivt inte Lördag - mellanting

I morse vaknade jag när min roomie klappade mig på pannan och kröp ner i sängen. Sedan gick dagen med miss dread vid min sida och den slutade nästan här, med tårar på sängkanten. 
Anna säger att det är så mycket som jag inte förstår. 

Vi ska för vi borde långsamt döda fjärilarna i min mage med en vitlökspress. För mycket känslor gör mig illamående. Jag har slagits med gamla kärlekar idag. Efter tårarna på sängkanten och en cigarett förvånades jag över mitt hjärtas slag. Jag har egentligen redan upptäckt att gräset är lika grönt här om inte grönare efter som den enda falskheten jag kan hitta här är min egen...
Det enda jag stör mig lite på är när du binder fast min fot i trådar och när du drar i dem för då blir det liksom feltramp.

Hon förklarade det så bra och jag började förstå att jag inte förstod. 


Till dig. 



Santa Lucia

image32
Grattis på Lucia, Glad Lucia, Gott nytt Lucia, God Lucia, Trevlig Lucia. Fin Lucia.
image33
Vårt alldeles egna julgodis
image35
Det är advent och ännu en gång ska jorden höra änglasång.
Grattis till oss.

ARGAst

ARGARGARGARGARG SOM ETT BI!

Klanka inte ner på den stackars tjejen. DU hade smsat precis lika dant om det vore för ettårsenochetthalvt din svarsjuke jävel. 

För allt du sa för alla sanningar du målade upp i ditt huvud. Jag var en jävla Idiot som skaffade en liten söt katt för att jag inte kunde lämna henne första dagarna och åka hem till dig istället. Jag var förmodligen med någon annan när jag åkte och tränade i Lerum. Jag var ett jävla egotrippat as som när jag för en gångs skull vågade mig ut i vimlet följde med mina vänner ut och drack öl och inte dig. Du var nära på att boka en biljett ner till Bordeaux för att jag inte skulle gå och lägga mig brevid någon fransman. Jag var hemma hos Anna och du ringde och frågade om det var några killar där. Du bad mig dra åt helvete för att jag hade varit inne på kära C:s bilddagbok. Du sa " jag litar inte ett skit på dig". Jag hade varit på barnkalas hos min bror och fått i mig en tårtbit. Jag var stolt som ett barn som precis lärt sig cykla för att jag hade klarat av att äta den där och du blev arg för att jag kunde äta tårta med dom och inte med dig - jag sa förlåt älskling. Du ringde till min mamma och bad henne hälsa till sin dotter att hon kunde dra åt helvete. Du skrev till min vän på msn när du var arg att: "jag önskar hon svälter sig till döds". Hur kommer det sig att jag är ett elakt svin som inte klarar av att ha någon kontakt med dig? Hur kommer det sig att det är jag som är en jävla människa när jag talar om att det väcker så mycket minnen som känns jobbiga när jag pratar med dig?

Jag tycker fan inte alls att du är bäst och jag önskar också att jag bara kunde stänga av och ha trevligt.  Jag har försökt att minnas de vackra stunderna, för de var också många många. Synd att du bara tänker på dig själv och är så jävla rädd för att vara ensam. Jag är inte ditt säkra kort. Jag är inte kär i dig. Jag älskar dig ibland för jag kommer ihåg en gång när vi var lyckliga. Men nu är jag lite ledsen och argargarg som ett bi för att du tillägnar mig en svordom för allt det här. Det är så jävla sad, oh so sad my love. 

du sa du tyckte om mig mest på morgonen. jag tror det var för det var då jag var som minst och som mörkast under ögonen. Hoppas du hittar en ny liten älva som sitter och väntar hemma i vardagsrummet på dig när du är ute och dricker öl och lyssnar på band. 

Timo Räisänen

Vi hörde Timo Räisänen på Pustervik igår. I hopphavet framför scenen blev min svarta klänning svartare än nånsin... 

I natt ska jag drömma att vi lever i ett land där disken diskar sig själv, där baksmällor inte existerar, där allt bra aldrig har ett slut och där choklad är någonting man krymper av. 
I morgon ska jag jobba igen. På vägen dit ska jag gå förbi mitt stammisskyltfönster och räkna ut en tjugonde gång:
3000-3000=0,00
 
Hemma hos Petra:
-Åh vilket fint kort! Är det Kristoffer och hans band? :)
-Nej, det är Metallica.

I morgon är det 2:a advent, 9:onde December och namnsdag. 
Grattis särskilt till min lilla vackra Anna om du vill. 
I celebrate sundays - boogie



frallor

Aj mitt huvud. Aj, jag ligger i min säng och har ont i huvudet. Klockan närmar sig sju och jag vet att jag är tvungen att gå upp iallafall senast 730. För jag ska duscha, samla ihop massa papper och göra några överstrykningar med min rosa överstrykningspenna i Sociologiboken. Sen ska jag köpa frallor till mina groupisar och sen ska jag gå till Petra på stigbergstorget och bjuda på frallorna. 

Jag drack vin igår och det är därför jag har ont i huvudet. Jag och Petra needed a break from the real life och satte vackra ord på skiten efter skolan. Jag hade egentligen längtat hem efter min soppa hela dagen men det var värt att den fick vänta. Efter två glas vågade jag tacka ja till Border Music's 25:års jubileum och att följa med Fredrik med crew till Nef och dricka ännu mer. Egentligen hade Petra och jag varit på väg till ett glöggkalas med pepparkakor hemma hos en söt liten soctant men vi ångrade oss några gånger, hade ju bråttom hem och smög in på ett vinhak istället. Jag var ändå glad att slippa pepparkakorna och lussebullarna, jag var liksom inte upplagd för de ljuvliga frestelserna från början. Allt jag tänkte på igår var om jag skulle äta soppa eller inte till middag. 

Annars har jag en helt ledig Torsdag ahead, efter grupparbetet. En efterlängtad ledighet. Och i morgon kan det faktiskt hända att jag får gå och se Timo på Pustervik. Ännu så länge kan det bara hända, men det räcker att hoppas lite i bakhuvudet. Min fredag är ändå redan räddad då min bejb på jorden tar sig ner till vårt vackra Göteborg med solen i ryggen och vinden i håret. She - may be the reason I survive och så vidare. Hela staden lyser för oss i morgon kväll. 

och mer?

Tribe 3 dagar i rad. Inget mer. puss

vi tänder ett ljus i advent

1a advent. Vi tänder ett ljus. 

-Hur det känns det med den där nu?
-Jag bryr mig inte alls. fuck it. 
-Fast en annan gång sa du att du älskade den och tyckte den var ganska snäll
-Ja fast inte nu längre
-Men asså,  du är aldrig nöjd föränn den ger upp allt bara för dig. 
- Nej asså. Jag älskar den och tycker den är ganska snäll.

Förlåt Anna. Jag rökte ut genom fönstret förut. Det var en needaciggrightnoworelseIdiesituation.
Saknar dig. We have a komhemrightnoworelseIdieortakeyourpictureandputitundermypillowsituation.

You are my sweetest downfall
I loved you first

PS

PS: Ikväll eldar jag upp alla dina Fred Perrytröjor på gården inklusive din elgitarr. 
PS 2: Varför har du inte ringt? Ring mig aldrig, sök aldrig upp mig!

Igår träffades alla solar och strålade mellan vardagsrum, sovrum och toaletten. Jag hade köpt ett jätteäckligt rött vin som jag drack ganska lite av och gav bort till mina vänner som present. Jag hade ändå lite ont i huvudet när jag vaknade i morse. Jag klädde mig svart , målade ögonen med mörk kajal och gav mig ut i uppehållet. Jag gick till majvallen och hittade ett glutenfritt bageri på vägen. Jag gick en lång omväg till järntorget och hoppade på vagnen till min älskade Odd Mollydress som var 900 kronor dyrare än jag fått för mig vilket kändes lite halvbra eftersom jag ändå inte hade råd med underverket från början. - Nu är det liksom no chance in the world att jag jag någonsin kommer lysa inuti den där klänningen, just den där klänningen. Nu kommer jag över den som nästan alla andra.

nothing gets you over the last one like the next one

Tack Kusin långt borta men ändå så nära. Din spontana reaktion och ditt hej var nog värt mer än alla stjärnorna på himlen just den här kvällen. 
Je t'embrasse

PS 3: Fast du kan få ringa om du vill...



RSS 2.0