passion

Alla Hjärtans Dag - AHD , låter som ADHD. 

Jag kommer ihåg min förra allahjärtansdag. Då var jag i Östersund, och så ringde jag till min gamla kärlek och skulle säga hej för det var alla hjärtans dag fast då ville inte han prata med mig. Och sen dess nästan, har vi inte pratat på ett år. Och så var det bra med det. 

Idag har jag klippt håret igen. Jag ser ut som en punkasskicker. Men min Percing är ute för er som inte vet. Ja-a those days are gone oh sweet sixteen you're lost and gone forever.. så jag ser inte så himla farlig ut längre, det är bara ögonen som glöder ibland. Men mest rinner dom när det blåser. Och mest lyser dom när dom ser någon dom tycker om..

Vi pratade om Passioner i skolan. En passion kan vara en sak eller en person, folk som har passioner i sitt liv mår oftast bättre än dom som inte har det. Jag undrar om det är därför jag så himla gärna vill vilja gå fridhem och spela piano fast att jag inte vill.. 
Jag önskar att jag ville, för jag vet att jag skulle kunna. Men jag kan ju bara det som jag vill. Och imorgon skulle jag egentligen åka till Stockholm. Jag skulle ju egentligen det för att jag hade tänkt det. Men så kände jag att jag inte kunde det. Och bara för jag skrev så nu undrar jag om jag inte kunde det för att jag inte ville det. 
Ibland önskar man att saker bara kunde få vara självständiga och bara som dom är. Att en trädgård kan få vara vacker utan att man måste tro att det bor älvor längst bak i den också..
Fast i min värld så måste man tro att det bor älvor längst bak i trädgården också!
Annars blir jag alldeles sådär opepp. 

ÅÅ ja längtar efter min kaameraah

image63

carmella


Is it true what they say about you do you know it too?
It's true what they say about you and I know it too.
I always knew it too. 


borstij

"Vi kan väl skita ner oss tillsammans, på det sättet kanske vi senare kan dusha ihop"
Jag tycker det låter mysigt.
Och Jag hade också viljat gå på booty för tight ass -08. Fast jag vet iof varför jag inte gör det. Om jag gjorde det just nu så hade jag dött av stress. Jag är så himla lycklig för att jag inte vill dö :) Jag stressar alltid ihjäl mig om det händer mer än två saker samtidigt. Just nu händer det två och en halv sak. Det funkar för tillfället eftersom den halva saken är i ett annat land. Det gäller att inte tappa den röda tråden.
Jag har legat på soffan idag och funderat över mitt liv. Jag kom fram till att det är ganska Fläckfritt, därför min Fläckman kan du inte ana hur fantastisk vardagen blev med livstecken från Landala eller Backa eller where ever you are - my superstar. Liten skit rensar magen.

Annars så väntar jag på domen om lägenheten. Hanna ringer antagligen nästa vecka eftersom hon sa att hon skulle ringa igår. Hon sa att hon skulle kämpa för att få ha kvar den lilla på Chapmans. Det hade varit så himla underbart att få bo där lite till. Jag börjar känna mig som hemma i majorna. Annars så har jag ätit Borstij eller vad det heter idag. Jag gillar ryssland. Jag har kommit in i lite av en Rysk peroid.

hejarysslandhejarysslandhejaryssnlanhejarysslandhejsanryssndeb

lykke

I want to be good I want to be gone
he's good he's gone

Jag minns förra gången jag bloggade om Godkändtet på första tentan. Då skrev jag nästan som jag tänkte: "fan va schysst Gud, jättetack, tack så hiiimla mycket". När jag kom till skolan för nån dag sen och sa ungefär samma sak högt till en klasskompis sa han:
"men vaffan skärp dig, jag lovar att Gud inte har någonting med det här att göra. klappa dig själv på axeln istället"
Sen sa jag till båda två att jag tycker det känns mest skönt att Gud kanske finns ifall det händer dåliga saker.
Den här gången kändes det annorlunda mot första. Jag var så sjukt inställd på att jag inte skulle klara tentan så jag vågade inte tro mina ögon när det stod G på studentportalen. Jag har sammanlagt varit inne på sidan fyra gånger och försäkrat mig om att de verkligen skrivit rätt. Jag är klarade mig igen. Och jag firar det med att åka tre timmar söder ut. Jag åker en stund till Lund.

Igår i skolan pratade vi om den där åldern när man frågar chans och samlar på saker. Då som man sätter upp PRIVAT-skylt på dörren till sitt rum och sminkar sig i smyg. Jag samlade på brevpapper, luktsuddigummin och växter. Matade mina bananflugor med banan i blomkrukor och lekte häst i smyg gjorde jag och Caroline. 
Den endaste gången jag varit ottrogen i mitt liv, det var då. Då var jag tillsammans med två samtidigt i ungefär en halvtimma. Det var Patrik och det var Johan. Jag hade fått chans på Patrik på morgonen i kastanjenkorridoren vi var ihop till fritids började vid tvåtiden på dagen då Johan frågade chans på mej. Jag sa Ja och fick jag låna fritids telefon och ringa hem till Patrik och göra slut. Han sa: okej.

En gång så tänkte jag att bisexuell låter vackert så det kan ju jag vara men då hade jag aldrig känt så som jag gjorde efter att jag hade tänkt så.

RSS 2.0