Tungt väger det huvud som igår kväll bar kronan

Det är verkligen höst och det lilla hår som hunnit växa ut på huvudet flamsar fram och tillbaks i den hårda vinden. På måndag ska det av en bit till och bli lite svart och lite rött kanske. Att främja den gothrockare man faktiskt är innerst inne. Och vad det har regnat. Genomblött. Efter en hel ofattbar vecka har jag äntligen lyckas andas ut i hemmets lugna vrå igen. Trött var jag igår, totalt utmattad. Jag har varit vid mitt favoritställe på jorden. Den vackraste dalen i världen, dit får ingen komma, bara Du och jag. Dit kommer bara de viktigaste. Dit pappa tog mig alla sommarens dagar från spädbarnsdöden tills dess jag vågade mig iväg till den stora badplatsen. Det var den 21växlade rosa cykeln man färdades med då,i 4an. Backe upp och backe ner. Jag och Caroline låg i gräset med våra wendytidningar och drack svartvinbärssaft som såg ut som vin och hade chokladcigaretter i beredskap om någon av de stora snygga skulle gå förbi.

Jag fattar inte varför folk ska hålla på och resa runt. Byta land, åka iväg på semester, "komma bort". Vadå komma bort? Jag tror inte det behöver vara så stor fara, man kanske helt enkelt bara möglar en smula. Vad mig anbelangar är de flesta människor redan totalt borta.
Det handlar väl mest om att slicka sin väg skinande upp till toppen. Där vi ska mötas. När man har varit i helvetet och återvänt. När man är länkad som en lycklig mongolid på Prozac.[inteminaordmenjagtycktedlätvärdaatteftersträva]


Varför är just Du havren som får hästen att hoppa?


att vara ett piano

Jag kommer ihåg den värsta av dramalektioner på Gymnasiet. Vi skulle vandra tvärs över blackboxen och "vara" vårat huvudinstrument. Jag skulle gå snett över rummet, resten av klassen stod som i ett led och tittade på mig när jag var ett piano. Det var nog det sjukaste och jobbigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Hur fan är man ett piano?
Annars sätter jag mig och plinkar en gång om dagen ungefär, mest för att jag önskar att det ska vara roligt. Det handlar nog mest om att jag alltid sätter ribban tusen meter för högt. När det inte låter som på skivan är det inte kul. Och då kommer jag inte helt osökt in på frågan om mr T fortfarande har fru och tre barn?

Föressten tycker jag att det är helt underbart att vi ska ta över världen du och jag! Att vi ska ha Disneytoon och var sitt egna rum att pynta som man vill och det där rummet i mitten; Det är där Det kommer hända..vilken lycklig tanke. Och nyckelskåp måste vi ha :D 
Jag älskar Anni och Han - Han har fått sin chans nu

fan ta mig


Att beskriva sig själv med ett ord

INKONSEKVENT

Lista:

1. Ringer upp en viss person och säger till den att jag tycker det är jobbigt att prata med den och ber den att aldrig mer ringa...
2. Säger att det nog är bäst att inte ses mer till en annan för min egen skull och smsar senare på kvällen och undrar om vi ska ta en nattlig promenad med en smajlygubbe på slutet...
3. Börjar dagen med att skriva nyttiga hälsoprogram och träningsscheman och åker sen ner till affären och köper dumlegodisar...
4.Bestämmer mig för att ta en hemmadag eftersom jag verkligen MÅHSTE läsa mina skolböcker och plugga. Ringer istället en kompis, går en promenad med den, dricker kaffe och hänger på facebook.
5.Säger till min chef att jag trivs så jävla gött på jobbet, att det verkligen känns som att jag vill satsa på jobbet och funderar seriöst på att sluta dagen därpå. 

underbart, va ska man liksom skratta eller gråta?

Something special about...

When I wrote this... I wrote this about someone else, I had... this guy, I had a boyfriend last summer and I wrote everything I... I wanted to remember... and I used your name because I wanted... I didn't want other people to know it was about him because... he died... he's dead.

Om Det ens hade börjat så är Det iallafall slut. 
Det är mycket som är speciellt just nu. Men längesen någonting kändes så speciellt som honom, hur det nu kunde vara så? Jag undrar hur det kunde ha varit om det hade varit på ett annat sätt.

Tänk om jag inte hade börjat skolan. Det känns ändå rätt som fan. Att annalysera korvkioskköer är helt min grej samtidigt som en lägenhet i Göteborg skulle sitta på sin plats. Pendeln is bokstavligt talat the shit och då menar jag verkligen the shitiest of the shit. Jonsered är segast och sen Stenkullen.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort och nu är den slut på riktigt. Det bästa med att den är slut är min nya halsduk. Imorgon är jag sjuk och då ska jag gå promenad med min längsta vän.


RSS 2.0