Sherry

När jag säger
sov gott
och du bara säger
ja det ska jag göra
blir jag bara lite ledsen

Torsdagen den tjugoniondenovemberårtvåtusensju på chapmanstorg. Vi är lyckliga här ja det är vi. Det är jag och min Greveost och på kylskåpet står poesi det står: själ utan pengar och trevlig sommar
Jag jobbade min första dag i skivaffären idag vilket va himla jättekul. Det bästa med att jobba i skivaffären är att man får jävligt ont i fötterna, då vet man att man lever :) Jag ser fram emot att jobba klockan tio i morgon också.
ComHem ska också få veta att dom lever alldeles snart. Jag har varit jättearg på dom idag och det är inte nådiga ord som kommit över våra läppar sen vi fick hem vårt bredband som bara funkar på en dator i taget. Inte nog med detta så verkar en övre granne vara hörselskadad för i förregår spelade han Dancing Queen så högt så att det sa tjong i badkaret som är ljusblått och så himla skönt att bada i.

Ett annat hett tips är SuperSushi som inte ligger på Fredsgatan. Där har dom helt enorma sushibitar.
Come away with me to there.

I morgon kommer änglarna och älvorna när det börjar bli kallt och vi sveper in dom med allt vi har. Knäckebröd och lättdryck med svartvinbärssmak. Frukostvälling finns för den som blir sugen och i lägenheten bredvid finns Sherry. Det vet vi för jag och Anna var så himla söta idag att vi gratulerade vår bästa granne på åttiosjuårsdagen med choklad och passade på att bli bjudna på lite sherry. Det var gott. Tänk vad glad man kan bli av att göra någon annan glad.

Det är inte så mycket som fattas. Det enda jag saknar innerligt är min Siri
Siri Siri Älskade katt
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns

Good night you princes of main and kings of New England

G som är Görbra saker

Alla hemma såg att jag var överlycklig och frågade vad det var för fel på mig. 
Jag svarade inte. 
Men tack Gud! 
Det finns väldigt många bra saker på G - Görbra, Görmysigt, Görgött osv. Men det bästa G:et som finns idag det är bara bokstaven G. Den stod nämligen på mitt tentapapper och lyste med sin betydelse - Godkänd. Det är jag som är Godkänd. Första kursen är klar, such a relief!

Jag var på Rocks idag också. Det var himla kul, det spädde på G:et. Altså jag kommer få jobba med Amy Winehouse och Tokio Hotel. Inser att jag måste införskaffa en storlek större silverringar att ha i öronen. Jag tror inte det går annars. Dessutom är det lite dyrt att jag måste ha Odd Mollyklänningen på Kålle å Ada för 2300. Men det kommer bli såå mycket lättare då, och det är ingenting jag bara tror nej jag bara vet. 

I go out on Friday night
And I come home on Saturday morning 
I go out on Friday night
And I come home on Saturday morning 

And I come home on Sunday evening - aswell. 

Jag brukar sällan fira söndagar som ni vet. Men den här söndagen kommer vara fest. Vi får ju nycklarna då. 
Och till er...

image18


tusen små bitar

Min bästa vän hittade en skadad uggla på vägen, tog in den i garaget och döpte den till Stig. Sen köpte hon en porslinsfågel på loppis som han fick ha som sällskap. Hon matade Stig med leverpastej och kassler i två dagar. På dagen tre blev hon lite orolig och ringde Per Leyton på Dergården som tipsade om fågelkliniken. Min kära vän körde Stig till akuten. Där tvångsmatade de honom med rå kyckling och gav honom en liten egen liten bur. Granne med en havsörn verkade han trivas bra lille Stig. Och om ett litet tag när han börjat bli lite starkare så kommer han tillbaka hem till lilla vännen där hon släpper tillbaka honom ut i det fria, i den vackra Lidabackeskogen. :)
Vilken saga va.
Och jag fick ett litet extraknäcksjobb idag på Rocks. En klasskamrat frågade, ringde sin man och sa att hon hade en liten Coco Rosietjej framför sig som hade tyckt det vore jättekul att komma och jobba lite i julruschen. 
OMG. Jag ska gå dit i morgon och le med tänderna. Tycker att det ska bli himla roligt! 
I morgon kommer också tentabeskedet, död eller levande! Käre gode gud gör så att jag blir godkänd. Det hade bara varit så himla schysst Gud!

Jag ligger i min säng med min för dagen nya Macbook. Jag är glad att jag hittade till blogg.se. Fick läsa bruksanvisningen för att hitta startknappen. Och jag hittade den naturligtvis. 
Förutom ugglan är det tusen saker i luften som händer och inte. Och mitt i all eufori över hela världens utbud av underbara människor och ting är det faktiskt så att min pappa är ett stort barn som jag hade när jag var liten. 

ett skåne en scone

Sven Bertil! Jag ligger i huvudet och har ont i sängen... det var ju så jag kände det. Inget mer sova under vattenytan, inte den här helgen åtminstonne. Jag har varit i Lund och Svalöv över helgen. Jag hade världens bästa sällskap och har aldrig varit så full i hela mitt liv. Vi snubblade omkring och skrattade, hade lite ont i huvudet. Drack lite mer vin, gick promenad och lärde varandra nya ord så som plaskedamm och langosbrud. 
-Aahaa heter du Otto. Är du typ döpt efter "det där bandet  Toto" då eller??.. 

(Anna is most likely to have a blond moment - Jo tack Leyla)



 

Jag tror jag vill söka Fridhem nästa år.

och nu kan jag inte sluta tänka på dig.


 


Chap my man

Vi var och kollade på lägenheten idag och den är helt fantastisk! Den ligger liksom 30 sekunder från spårvagnen. 3 minuter till Hemköp. 10 minuter till skolan och 2 minuter till bengans. 4 minuter till järntorget. 10 minuter till träningen fast åt andra hållet. Asså tid det kommer finnas så mycket tid snart. Och jag längtar. 
Tänk när vi sitter där. Anna och jag ska sitta i den bruna IKEAsoffan med varsin laptop, jag ska dricka kaffe och hon dricker förmodligen te. Vi ska ha paketdagar ibland och köpa magneter till kylskåpet så man kan sätta upp snälla lappar till varandra. Vi ska gå på loppis och hitta bra bord. När jag blir sur så kommer det finnas möjlighet att gömma sig i badkaret och skulle någonting vara svårt att prata om öga mot öga så kan man ta det på msn från varsitt rum.  
Vi gick ikväll över drottningtorget och höll varandra i handen. Vi hade precis rabblat ur oss en himla många programs citat. Anna tyckte vi skulle handla fisk i affären och laga rödspätta med bakad potatis till mat någon gång.
- Man kan aldrig lita på att karln kommer hem me nån fisk..
Jag är Glad*

Denna dagen ett liv och vilket liv sen. Vi snackar om självmordstankar efter att ha smashat folk man inte känner på asset, vi snackar kaffe i Annedalseminariets cafeteria. Vi snackar leenden från söta människor, ett nytt hem. Vi snackar peace, love and undersanding. Jag snackar om Nouvelle vague och Bo kaspers orkester. Jag snackar om Anna Grevillius och:

hej lilla vackra du. jag har tänkt på dig.
tycker de var jävligt smart av mig att forcera fram
ett handslag på att vi ska ses igen för jag
längtade redan när du gick sist. komma hit? kram

Klart jag vill komma hit!
Det är en lycklig kväll. Det är en kväll i november 2007. Det är jag och Siri och mammas laptop i min underbara säng. Det är en lycklig kväll och alla är vi hjältar! Ikväll förtjänar alla en del av kakan och att äta den med.
Puss på er alla där ute. Ikväll älskar jag er ta mig tusan allihop.


hälsa på mig i framtiden

image17

This is my life and I don't care!

It's true I can't get you off my mind
It's you and the mess you left behind

Hälsa på mig i framtiden!?

SNÖ

Titta madicken det snööaar..
image14

ibland ler jag så där mot alla

image13

-Vadå? Ler du så där mot alla?
- Jag sa jaa.. jag tror det

Idag tänkte jag på dig som visste vad du skulle säga bara ibland och som fick det att värma i bröstet bara ibland. Jag sa att du var söt. Du sa att du var väldigt noga med vilka du umgicks med..

-Så om jag håller fast i dig tillräckligt länge kommer jag få höra dig säga samma sak?

Du sa först nej. Du sa sedan att du inte varit söt innan.
Du sa:
-Jag valde ju dig först..

Ibland!

Tack Jose-FIN för idag. Scones+Cappu+Hagastudentkårsrabatt. Det är nästan värt mödan för rabatt på det stället. Vi snackar Espresso House i Vasa. mms

allt som glittrar är inte guld

Jag har varit ensam hemma i helgen och jag har passat mina hundar, jag lovade att jag skulle göra det och visst tar jag mitt ansvar. När ensamheten kryper en upp i halsen och man måste in och dricka sambocha hos en kompis eller rötjut hos en annan så gör jag telefonsamtal till mina grannar och ber dom gå ut och gå med mina små pongosar.
Igår ekar i huvudet. I förregår ekar lite. Förra veckan. Och idag...
Det är med skräckblandad förtjusning vi pratar om vårat nutida kärleksliv och fnissar, det ena flinget efter det andra, som det verkar. Jag försöker fortfarande vara sleven i gröten och det kan jag ju inte vara. Vem tror jag att jag är nu igen!?!

I'm gonna call when you're alone
I'll be your angel on the phone
I'm gonna save you tonight
I'm gonna sing so you can hear
I'm gonna sing away your fear
I'm gonna rock you to sleep

och där med basta.

Imorgon är det sista dagen på squashen. Jag ska gå där ifrån med huvudet högt och städa något så oöverträffligt. Det är så jag vill att ni ska minnas mig. Med sopkvast i handen. Jag som springer och sopar upp skiten på marken och gömmer det i soptunnan. Jag som får alla att tro att skiten är borta. Jag diskar å diskar å diskar så fint för ja e så bra på å diiiiskaa..
Jag som gömmer era bekymmer i snö och försvinner lagom tills de kommer upp i tö

Allt som glittrar är inte guld men silver..Det kan vara jättevackert!

RSS 2.0